FAQ aanbod

Hoe kan ik materialen bestellen?

Bekijk de verschillende materialen op onze website onder aanbod. Je kan een materiaal downloaden door op de afbeelding te klikken.  

OPGELET: materialen bestellen gebeurt via de webshop van het logo in jouw buurt. Surf naar www.vlaamse-logos.be/webshop en bekijk het aanbod.  

Mag onze organisatie de materialen en afbeeldingen van op de website aanpassen en gebruiken?

De materialen en afbeeldingen mogen zeker gebruikt worden mits ons logo en de bronvermelding steeds correct worden vermeld. Om echter zeker te zijn dat de boodschap steeds strookt met de boodschap waar we als expertisecentrum achter staan, vragen we om de herwerkte versie voor goedkeuring naar ons door te sturen. 

Dit kan door te mailen naar expertisecentrum@valpreventie.be.
Vermeld hier ook bij voor welke doelgroep en project het materiaal gebruikt zal worden.  

Biedt het EVV Franstalig materiaal aan?

Het Expertisecentrum Val- en fractuurpreventie Vlaanderen (EVV) is niet in de mogelijkheid Franstalige versies van hun documenten ter beschikking te stellen. 

U kan wel de Franstalige versie van de 'Vlaamse richtlijn: Valpreventie bij thuiswonende ouderen' raadplegen op onze website. 

Voor zover wij weten bestaat er geen Waalse tegenhanger van het EVV. Voor Franstalige informatie over valpreventie verwijzen we u graag door naar de website van Prevention of Falls Network for Dissemination  (ProFouND). Dit is een Europees Netwerk voor valpreventie met een focus op een effectieve implementatie van valpreventie strategieën. Hier kan u een aantal Franstalige promotiematerialen terugvinden. Een Franstalige richtlijn kan u ook via volgende link terugvinden. 

Kan ik mij nog inschrijven voor de opleiding ‘Expert valpreventie bij ouderen’ (editie 2019)?

Jammer genoeg is de multidisciplinaire opleiding ‘Expert Valpreventie bij ouderen’, die in 2019 doorgaat, volzet.

Wegens een groot aantal deelnemers is ook de wachtlijst afgesloten. Momenteel kunnen wij geen extra personen meer inschrijven voor deze opleiding of op de wachtlijst zetten. Er zijn echter plannen om in 2020 de opleiding opnieuw te organiseren. Hou daarom zeker onze website in de gaten.  Bij interesse in de volgende editie mag u altijd mailen naar expertisecentrum@valpreventie.be. Wij noteren uw e-mailadres in onze databank. Van zodra een volgende editie gepland staat, dan zal u hiervan via e-mail op de hoogte gebracht worden.

Ik ben op zoek naar een opleiding rond valpreventie, waar kan ik hiervoor terecht?

Neem contact op met ons expertnnetwerk. Voor meer informatie, klik hier.

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x