Expertennetwerk

Het Expertennetwerk Valpreventie is één actief netwerk waar verschillende experten in valpreventie onderverdeeld worden in expertisegebieden, op basis van de opleiding(en) die ze gevolgd hebben bij het EVV.

Onderstaande experten zijn bereid hun kennis en vaardigheden inzake val- en fractuurpreventie te verspreiden. Klik met uw cursor op het gekleurde icoontje op de kaart om de gegevens van de expert te zien. Wanneer u op het icoontje in de rechterbovenhoek klikt, kan u de kaart in een vergrote weergaven zien. Indien u interesse heeft, kan u rechtstreeks contact opnemen met één van onderstaande experten, rekening houdende met de discipline, setting, status en provincie waarin ze werkzaam zijn.

  • De blauwe icoontjes zijn experten die gecontacteerd kunnen worden voor het geven van vormingen en algemeen advies rond val- en fractuurpreventie in de thuiszorg, ziekenhuizen en woonzorgcentra. 
  • De oranje icoontjes zijn experten die gecontacteerd kunnen worden voor ondersteuning en adviesverlening bij de implementatie van valpreventiemaatregelen in woonzorgcentra.
  • De groene icoontjes zijn Vlaamse Otago instructeurs die bereid zijn het Vlaams Otago oefenprogramma aan te bieden en te instrueren aan thuiswonende ouderen.


keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x