Opleiding Expert Valpreventie bij Ouderen

VOLZET

In het voorjaar van 2020 start het EVV met de derde editie van de opleiding ‘Expert Valpreventie bij ouderen’.

Tijdens deze vierdaagse opleiding verbreden professionele zorgverleners hun kennis en vaardigheden rond valpreventie bij ouderen. Het multidisciplinaire, praktijkgerichte en interactieve karakter van de opleiding draagt bij tot een goede implementatie in de eigen praktijkwerking. Naast wetenschappelijke bevindingen komen casuïstiek, groepsdiscussies en praktijkvoorbeelden aan bod. Bovendien kunnen de deelnemers ingezet worden als expert voor vormingen en kunnen zij het huidige valpreventienetwerk mee helpen uitbouwen. Na de opleiding ontvangen deelnemers een gepersonaliseerd getuigschrift.

Alle informatie omtrent de opleiding kan je terugvinden in het programmaboekje.

Opgelet: De opleiding 'Expert valpreventie bij ouderen' editie 2020 is volzet! Indien je je inschrijft zal je op een wachtlijst terecht komen. 

Na vervollediging van de opleiding kan men ervoor kiezen deel uit te maken van het expertennetwerk. Deze experten zijn bereid hun kennis en vaardigheden inzake val- en fractuurpreventie te verspreiden en kunnen gecontacteerd worden voor het geven van vormingen of het leveren van expertise. Meer informatie vind je hier

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x