Opdracht 2: In de smaak vallen
Maak een gezonde maaltijd (snack, soep, voor-, hoofd- of nagerecht, etc.) die veel vitamine D, calcium en eiwitten bevat. Noteer je recept in het receptensjabloon en maak daarnaast een foto van het gerecht of de bereiding ervan en bezorg dit ons tegen dinsdag 20 april 2021 om 19u00. Wij kiezen na afloop van de Week van de Valpreventie de beste recepten uit om te bundelen in een receptenboekje.
- Lees hier de instructies en spelregels van de tweede opdracht 'In de smaak vallen'.
- Noteer je recept in dit receptensjabloon.
- Zend ons de bewijsstukken van je opdracht voor 20 april 2021 (19u00) via deze link.
- Meer info over calcium, eiwitten en vitamine D.
Gebruik #indesmaakvallen #wvdv2021 #’jouwprovincie’ om je foto’s en filmpjes van de activiteit te delen op sociale media! Vergeet ons ook niet te taggen (Facebook en Instagram: @valpreventie.be; Twitter: @valpreventie_be).
keyboard_arrow_up