Woonzorgcentra Vlaams-Brabant

Het expertennetwerk bestaat uit heel wat verschillende disciplines zoals hieronder in de lijst weergegeven.

De experten zijn bereid hun kennis en vaardigheden inzake val- en fractuurpreventie te verspreiden en kunnen gecontacteerd worden voor het geven van vormingen of het leveren van expertise bij bepaalde vragen inzake valpreventie.

Indien u interesse heeft kan u contact opnemen met één van onderstaande personen in functie van de locatie van uw organisatie. Verdere praktische afspraken (inhoud, verloning en onkostenvergoeding, locatie,…) zijn verder af te stemmen met de lesgever zelf.

Woonzorgcentra Vlaams-Brabant

Geertrui Heene - Kinesitherapeut

(Regio: Oost Vlaams-Brabant)

"Expertise in dementie, infosessies aan personeel en bewoners aangepast aan de afdeling"

Contact:

geertrui.heene@gmail.com

0479/ 01 07 01

Lara Poelmans - Ergotherapeut

"Ik heb ervaring met de doelgroep ouderen (ook personen met dementie) in een woonzorgcentrum. Ik werk mee het valpreventiebeleid uit en geef regelmatig infosessies (voor personeelsleden, vrijwilligers, bewoners, familieleden) rond valpreventie".

Contact:

lara.poelmans@gmail.com

0497/ 88 63 31

Marie De Backer - Ergotherapeut

"Ik werk met kwetsbare ouderen. Deze personen hebben automatisch een verhoogd valrisico"

Contact:

marie.dbacker@outlook.be

0476719193

Ilse Macken - Ergotherapeut 

"Ik heb ervaring in psychiatrie, fysieke revalidatie en geriatrie"

Contact:

ergoilse@yahoo.com

0479/ 66 06 33

Cindy Van Horenbeek - Kinesitherapeut 

Contact:

cindy.vanhorenbeek@ocmwhalle.be

023/ 59 27 33

Dimitri Vrancken - Beweegcoach, Docent, Consulent

"In hoofdzaak ben ik een bewegingswetenschapper met kennis en ervaring in de aangepaste bewegingsactiviteiten (sport en bewegen voor doelgroepen). Momenteel werk ik als docent en onderzoeker aan praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek in dit vakgebied. Binnen de hogeschool heb ik ook een netwerkfunctie waarin ik samenwerkingen met relevante partners uit het werkveld help faciliteren. Daarnaast ben ik tevens ook beweegcoach en begeleid ik mensen op individuele basis of in groep naar een actieve levensstijl. Vanwege mijn achtergrond zal ik valpreventie doorgaans benaderen vanuit een preventieve ooghoek met bijzondere aandacht voor de intrinsieke risicofactoren evenwicht, spierkracht, gang en mobiliteit. Ik heb ervaring met het ontwikkelen en implementeren van oefenprogramma's die in diverse settings gebruikt kunnen worden. Kortom, ik kan een multidisciplinair verhaal brengen rond valpreventie voor een publiek van 50 tot >100 jaar."

Contact:

dimitri.vrancken@hotmail.com

0497/ 46 28 87

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x