Woonzorgcentra Limburg

TERUG NAAR LIMBURG

Het expertennetwerk bestaat uit heel wat verschillende disciplines zoals hieronder in de lijst weergegeven.

De experten zijn bereid hun kennis en vaardigheden inzake val- en fractuurpreventie te verspreiden en kunnen gecontacteerd worden voor het geven van vormingen of het leveren van expertise bij bepaalde vragen inzake valpreventie.

Indien u interesse heeft kan u contact opnemen met één van onderstaande personen in functie van de locatie van uw organisatie. Verdere praktische afspraken (inhoud, verloning en onkostenvergoeding, locatie,…) zijn verder af te stemmen met de lesgever zelf.

Woonzorgcentra Limburg

Lara Poelmans - Ergotherapeut

"Ik heb ervaring met de doelgroep ouderen (ook personen met dementie) in een woonzorgcentrum. Ik werk mee het valpreventiebeleid uit en geef regelmatig infosessies (voor personeelsleden, vrijwilligers, bewoners, familieleden) rond valpreventie."

Contact:

lara.poelmans@gmail.com

0497/ 88 63 31

Liesbeth Bergen - Ergotherapeut

"Door de expertise in zowel het woonzorgcentrum als in de thuissituatie, kan ik me zeer goed inleven in de leefwereld van de oudere. Ik probeer steeds uit te gaan van hun noden en ga in overleg voor de best mogelijke keuze. Doordat ik ook reeds jaren vorming geef, mag je mij hiervoor zeker contacteren. Vormingen zijn steeds aangepast aan het doelpubliek: medewerkers, bewoners, thuiswonende ouderen en mantelzorgers."

Contact:

liesbet.bergen@hotmail.com

0497/ 18 27 03

Christina Feruglio - Kinesitherapeut

"Ik werk als kinesitherapeut op een beschermde afdeling (dementie) en heb dan ook ervaring met dementie - doelgerichte uitwerking van oefenprogramma's en sterke motivatietechnieken."

Contact:

info@kinesist-christina.be

0494/ 46 57 47

Dimitri Vrancken - Beweegcoach, Docent, Consulent

"In hoofdzaak ben ik een bewegingswetenschapper met kennis en ervaring in de aangepaste bewegingsactiviteiten (sport en bewegen voor doelgroepen). Momenteel werk ik als docent en onderzoeker aan praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek in dit vakgebied. Binnen de hogeschool heb ik ook een netwerkfunctie waarin ik samenwerkingen met relevante partners uit het werkveld help faciliteren. Daarnaast ben ik tevens ook beweegcoach en begeleid ik mensen op individuele basis of in groep naar een actieve levensstijl. Vanwege mijn achtergrond zal ik valpreventie doorgaans benaderen vanuit een preventieve ooghoek met bijzondere aandacht voor de intrinsieke risicofactoren evenwicht, spierkracht, gang en mobiliteit. Ik heb ervaring met het ontwikkelen en implementeren van oefenprogramma's die in diverse settings gebruikt kunnen worden. Kortom, ik kan een multidisciplinair verhaal brengen rond valpreventie voor een publiek van 50 tot >100 jaar."

Contact:

dimitri.vrancken@hotmail.com

0497/ 46 28 87keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x