Voorstelling Lieve Demeester

Hallo!

‘Reporteren’ is een van mijn liefste bezigheden. Zo kon ik ook toen ik nog werkte, echt werkte, elke dag genieten. Mensen ontmoeten, situaties vastleggen in woord en beeld, emoties ontdekken, meningen naar boven halen, het was een zalige periode!

Na een onderwijsopleiding Nederlands, Engels, Duits, bleek lesgeven niet mijn ding. Redactiewerk bij KAV vandaag Femma, communicatieambtenaar bij de stad Vilvoorde en daarna nog meer communicatie bij OKRA, zo liep in grote lijnen de loopbaan.

En daarna het zwarte gat? Nee, zeker niet. Eerst en vooral staan de ‘traditionele’ bezigheden voor de familie op het programma. Dit jaar mogen mijn man en ik het zevende en achtste kleinkind verwelkomen… En verder doe ik geregeld leeswerk voor wie dat nodig heeft. Dat houdt de kennis en ervaring scherp. Ook op ons woonerf is hier of daar altijd een helpende hand nodig. Mezelf verwennen doe ik in het koor. Echt zondag is het als we wandelen, een expo bezoeken, een stuk theater bekijken en reizen.

Het is fijn om af en toe die oude passie nog eens te kunnen botvieren. Ik ben dan ook heel graag de Vliegende Teporter tijdens de Week van de Valpreventie!

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x