Voorstelling Jan Tessier

Hallo,

Tijdens de Week van de Valpreventie heb ik mij kandidaat gesteld om als “Vliegende Reporter” mee te helpen in het jaarlijks terugkerend project in het teken van valpreventie.

Ik heb een opleiding genoten als kinesitherapeut en in mijn loopbaan altijd gewerkt bij en samen met ouderen, eerst bij een zelfstandige collega, waarbij ik dagelijks enkele uren in de “home” werkte en later tot mijn pensioen in een woonzorgcentrum en een centrum voor dagverzorging aan de Vlaamse kust.

Ik heb altijd een grote belangstelling gehad in valpreventie. Voor ons, kinesitherapeuten, die werkzaam zijn in een instelling of in de thuiszorg werken met ouderen, is dit een belangrijke topic. Ik heb dan ook altijd als vrijwilliger mij ten dienste gesteld om bij te dragen om het vallen te voorkomen. Geholpen bij de oprichting van BOEBS en daarna als referentiepersoon valpreventie bij het EVV. Tot op vandaag, en hopelijk nog wat langer ook, wil ik mij hiervoor engageren. Ik ben ook secretaris bij een aantal verenigingen en een verslag opmaken heb ik wel al eens gedaan….

Observeren (de natuur) is voor mij belangrijk en vliegende reporter is voor mij een nieuwe uitdaging en ik ben echt eens benieuwd naar wat jullie allemaal in gedachten hebben voor de ouderen tijdens de Week van de Valpreventie.

Tot dan!

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x