Verslagen Vliegende Reporter 2020

WZC Eyckendael (Riemst)

In WZC Eyckendaelwerden de bewegingsactiviteiten op een speelse manier aangekleed met als thema televisieprogramma's.

26 april 2019

WZC Zilverlinde (Olen)

De bewoners van WZC Zilverlinde doorlopen een Fit-o-meter met verschillende oefeningen en Vliegende Reporter Lieve Demeester maakte er verslag van.

26 april 2019

WZC De Vijvers (Gentbrugge)

In WZC De Vijvers kregen de bewoners een voorstelling ven de 'Val op, niet om' - scheurkalender. Een initiatief uitgewerkt in samenswerking met verschillende disciplines, de bewoners van het WZC en Artevelde Hogeschool.

26 april 2019

Jan Yperman Ziekenhuis (Ieper)

De inkomhal van het ziekenhuis werd ingericht met een hindernissenparcours, gericht op de valrisicofactoren, die op hun beurt de oorzaak kunnen zijn van valangst.

26 april 2019

Residentie Baudry (Bornem)

In residentie Baudry te Bornem werd een rollatorparcours opgesteld met tal van tips over hoe je een rollator veilig gebruikt.

25 april 2019

Woonzorgcentra Vilvoorde

In Vilvoorde vond er een heus rollatortreffen plaats van bewoners uit verschillende woonzorgcentra. Vliegende Reporter Lieve Demeester ging een kijkje nemen.

25 april 2019

WZC De Ark (Sint-Niklaas)

Vliegende Reporter Jan Tessier neemt deel aan een dementievriendelijke wandeling in Sint-Niklaas dat behoort tot het project 'Stampvoets'.

25 april 2019

WZC Aymonshof (Dendermonde)

Voor deze Week van de Valpreventie werd samengewerkt met de stad, de sportschool, het buurtnetwerk en het dementiecentrum. Er werden verschillende activiteiten georganiseerd waaronder een wandeling, hindernissenparcours en een veiligheidsbingo.

24 april 2019

Armonea Senior Hotel Flandria (Brugge)

Het Armonea Senior Hotel Flandria in Brugge richte een assitentiewoning in met enkele negatieve punten op het gebied van valpreventie. Dit moet ouderen bewust maken van de gevaren.

24 april 2019

AZ Jan Palfijn (Gent)

Vliegende Reporter Jan Tessier bracht een bezoek aan AZ Jan Palfijn, waar patiƫnten kennis maakten met een valpreventieparcours.

23 april 2019

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x