Thuissetting West-Vlaanderen

TERUG NAAR WEST-VLAANDEREN

Het expertennetwerk bestaat uit heel wat verschillende disciplines zoals hieronder in de lijst weergegeven.

De experten zijn bereid hun kennis en vaardigheden inzake val- en fractuurpreventie te verspreiden en kunnen gecontacteerd worden voor het geven van vormingen of het leveren van expertise bij bepaalde vragen inzake valpreventie.

Indien u interesse heeft kan u contact opnemen met één van onderstaande personen in functie van de locatie van uw organisatie. Verdere praktische afspraken (inhoud, verloning en onkostenvergoeding, locatie,…) zijn verder af te stemmen met de lesgever zelf.

Thuissetting West-Vlaanderen

Jolien Spinnewyn - Ergotherapeut

"Ik werk reeds 10 jaar in de ouderenzorg. Ik heb ervaring met dementie, wat een belangrijke valrisicofactor is. Ik geef regelmatig vormingen aan professionele hulpverleners. Daarnaast begeleid ik organisaties bij het uitrollen van een valpreventiebeleid. Contacteer mij gerust voor een vorming op maat van jouw organisatie".

Contact:

jolien.spinnewyn@gmail.com

0496/ 74 89 05

Cindy Marsham - Ergotherapeut

"Als referentiepersoon dementie, een belangrijke valrisicofactor, vorm ik een belangrijke schakel binnen de thuiszorg.  Dagdagelijks screen en begeleid ik mensen met een verhoogd valrisico en geef ik infomomenten voor medewerkers binnen de thuiszorg".

Contact: 

cindy.marsham@hotmail.be

0499/ 38 16 45

Jan Tessier - Kinesitherapeut 

(Regio: zorgregio Brugge)

"Ik heb expertise in de Geriatrische Kinesitherapie, (was) referentiepersoon valpreventie, nu expert valpreventie bij ouderen. Ik heb veel ervaring in het omgaan met personen met dementie, zowel in een WZC, een Centrum voor Dagverzorging als in de thuissituatie. Ik zit in de zorgraad voor de ELZ (Eerstelijnszone) Oostkust. Ik zit in de Vlaamse Ouderenraad in de commissies Sport en Bewegen (secretaris) en WGZ (Welzijn, gezondheid en zorg) als deskundige. Ik zit ook in de adviescommissie mobiliteitshulpmiddelen van de Vlaamse overheid en in de stuurgroep (in Blankenberge) voor het project BOV (Beweging op Verwijzing) van het Vlaams Instituut Gezond Leven. Ik heb verschillende lezingen gegeven over "Rechtkomen na een val", over "Fixatie in WZC en thuis", over "De aanpak van valpreventie in een WZC", over "Bewegen en Dementie". Ik heb implementatie van de valpreventie voorgesteld in het WZC waar ik werkte."

Contact:

jankine@gmail.com

0479/ 71 78 97

Lou Verstrate - Kinesitherapeut, OTAGO-instructeur en BOV coach

"Expertise als BOV coach, in GGZ psycho-somatiek. Expertise met kansengroepen, Parkili, Otago, VOA. Een bevlogen/bewogen spreker."

Contact:

Lou@beweingshuis.be

Leen Bouckaert -  Ergotherapeut/gerontoloog/docent

"Ik heb ervaring met evidence based practice en de vertaling ervan naar de praktijk. Ik heb praktijkervaring als ergotherapeut in een WZC en LDC. Ik heb me verdiept in de gerontologie en behaalde de master in de gerontologie. Als docent heb ik ervaring in het geven van vormingen en coaching, zowel aan studenten en mensen in het werkveld.
Mij mag je contacteren om vormingen te geven of je organisatie te coachen in een verandertraject".

Contact:

leenbouckaert@hotmail.com; sqaqel@gmail.com

0473/ 22 20 37


keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

FAQ

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x