Thuissetting Limburg

TERUG NAAR LIMBURG

Het expertennetwerk bestaat uit heel wat verschillende disciplines zoals hieronder in de lijst weergegeven.

De experten zijn bereid hun kennis en vaardigheden inzake val- en fractuurpreventie te verspreiden en kunnen gecontacteerd worden voor het geven van vormingen of het leveren van expertise bij bepaalde vragen inzake valpreventie.

Indien u interesse heeft kan u contact opnemen met één van onderstaande personen in functie van de locatie van uw organisatie. Verdere praktische afspraken (inhoud, verloning en onkostenvergoeding, locatie,…) zijn verder af te stemmen met de lesgever zelf.

Thuissetting Limburg

Ann Vanhoudt - Seniorenconsulent, ouderencoach en trainer 

"Ik heb ervaring in het werken in diversiteit, o.a. met mensen met een migratieachtergrond, mensen in meer kwetsbare posities. Ik streef ernaar om mensen te empoweren en organisaties te ondersteunen in het werken in en aan diversiteit in de dienst-en hulpverlening. Ik heb ervaring in het werken rond val -en fractuurpreventie met o.a. mensen met een migratieachtergrond. Ik werk al meer dan 10 jaar in verschillende opleidingen tot polyvalentverzorgenden en banaba-opleidingen rond het thema 'omgaan met kwetsbare ouderen'. Ik ben er van overtuigd dat er veel winst te boeken valt indien val-en fractuurpreventie dichter bij de ouderen en hun mantelzorgers wordt gebracht en zeker bij de meer kwetsbare doelgroepen."

Contact:

ann.vanhoudt@telenet.be

0478/ 34 51 36

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

FAQ

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x