Thuissetting Antwerpen

TERUG NAAR ANTWERPEN

Het expertennetwerk bestaat uit heel wat verschillende disciplines zoals hieronder in de lijst weergegeven.

De experten zijn bereid hun kennis en vaardigheden inzake val- en fractuurpreventie te verspreiden en kunnen gecontacteerd worden voor het geven van vormingen of het leveren van expertise bij bepaalde vragen inzake valpreventie.

Indien u interesse heeft kan u contact opnemen met één van onderstaande personen in functie van de locatie van uw organisatie. Verdere praktische afspraken (inhoud, verloning en onkostenvergoeding, locatie,…) zijn verder af te stemmen met de lesgever zelf.

Thuissetting Antwerpen

Eddy Gorris - Kinesitherapeut 

Contact:

eddy.gorris@telenet.be

0475/ 78 32 59

Tinneke Claes - Ergotherapeut

(Regio: Kempen)

"Ik heb ervaring met dementie. Ik heb 10 jaar in een woonzorgcentrum gewerkt. Ik geef vormingen voor alle soorten settings. Momenteel werk ik ook een zorgpad valpreventie uit."

Contact:

info@tinnekeclaes.be

0474/45 04 24

Nele Hostie - Ergotherapeut

(Regio: Mechelen/Duffel/Sint-Katelijne-Waver/Putte/Berlaar/Bonheiden/Lier/Heist-op-den-Berg)

"Experte in valpreventie; ambassadeur fixatiearme thuiszorg; auti-coach en Sherborne coach".

Contact:

nelehostie@gmail.com

0468/ 22 52 06

Astrid Cooremans - Ergotherapeut 

"Ik werk reeds drie jaar in een WZC en voornamelijk bij ouderen met dementie. Hiernaast geef ik binnen verschillende settings vormingen over valpreventie en dementie."

Contact:

ergo.astrid@outlook.com 

0494/ 24 07 46

Myriam De Kock - Maatschappelijk werker

"Ik ben maatschappelijk werker in de thuiszorg binnen de gemeente Bonheiden.  Ik heb vooral een coördinerende functie en ben ook referentiepersoon dementie en doe in de gemeente Bonheiden de coördinatie van het zorgpad dementie. Ik geef ook regelmatig infosessies over thuiszorg en wil dit zeker ook over valpreventie doen."

Contact:

myriam.dekock@hotmail.com

0472/ 23 90 94

An Stevens - Kinesitherapeut, verpleegkundige en docent 

"Ik heb ervaring als hoofdverpleekundige zowel in een woonzorgcentrum als in een ziekenhuis. Ik stippelde een valpreventiebeleid uit in mijn organisatie. Als docent geef ik regelmatig infosessies binnen het werkveld. Het belang van multidiciplinair samenwerken en de kennis van de verschillend diciplines (aan wie kan ik welke vraag stellen en wat kunnen ze mij bijleren/ondersteunen) is voor mij heel belangrijk. Mensen aanzetten tot bewegen vind ik heel belangrijk."

Contact:

stevensan@telenet.be

0485/ 89 30 24

Dimitri Vrancken - Beweegcoach, Docent, Consulent

"In hoofdzaak ben ik een bewegingswetenschapper met kennis en ervaring in de aangepaste bewegingsactiviteiten (sport en bewegen voor doelgroepen). Momenteel werk ik als docent en onderzoeker aan praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek in dit vakgebied. Binnen de hogeschool heb ik ook een netwerkfunctie waarin ik samenwerkingen met relevante partners uit het werkveld help faciliteren. Daarnaast ben ik tevens ook beweegcoach en begeleid ik mensen op individuele basis of in groep naar een actieve levensstijl. Vanwege mijn achtergrond zal ik valpreventie doorgaans benaderen vanuit een preventieve ooghoek met bijzondere aandacht voor de intrinsieke risicofactoren evenwicht, spierkracht, gang en mobiliteit. Ik heb ervaring met het ontwikkelen en implementeren van oefenprogramma's die in diverse settings gebruikt kunnen worden. Kortom, ik kan een multidisciplinair verhaal brengen rond valpreventie voor een publiek van 50 tot >100 jaar."

Contact:

dimitri.vrancken@hotmail.com

0497/ 46 28 87


keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x