10 september 2019

Vraag van de maand september

Sinds 20 juni 2019 is de nieuwe website van het Expertisecentrum Val- en fractuurpreventie Vlaanderen (EVV) beschikbaar via www.valpreventie.be. Deze verandering had als doel de toegankelijkheid van de website te vergroten, zowel voor de ouderen, hun familie en mantelzorgers, als voor zorgverleners. Samen met de nieuwe website werd ook het nieuwe logo gelanceerd.

Wat is er terug te vinden op onze site?

Bovenaan de website zijn nieuwe hoofdpagina’s te vinden. De website is nu onderverdeeld in: Preventie, Nieuws, Week van de Valpreventie, Over ons en Aanbod.

Meer informatie over valpreventie in de thuissetting, het woonzorgcentrum, of de ziekenhuizen kan je terugvinden onder Preventie. Binnenkort zal hier ook de info over lokale besturen te vinden zijn. Zorgverleners kunnen hier ook algemene links of praktische tools terugvinden. Onder algemene links staan er interessante websites en richtlijnen; de praktische tools daarentegen omvatten verschillende hulpmiddelen voor zorgverleners. Actualiteit en nieuws rond het EVV en valpreventie zijn dan weer terug te vinden onder het item NieuwsDe Week van de Valpreventie kreeg op de nieuwe website een eigen pagina. Hier is algemene informatie te vinden over de Week van de Valpreventie, maar ook meer specifieke informatie over de week van het huidige kalenderjaar. Neem zeker een kijkje en doe inspiratie op om verschillende activiteiten rond val-en fractuurpreventie te organiseren in jouw organisatie. Informatie over het EVV, ons team en onze partners staat op de pagina Over ons. Het verdere aanbod van het EVV is terug te vinden onder de titel AanbodHier kan je kennis maken met ons expertennetwerk en kan je een kijkje nemen in onze materialen, vormingen en filmpjes.

Welke belangrijke veranderingen zijn er gebeurd?

Vanaf nu zijn (gedrukte) materialen NIET meer te bestellen via onze website. Voor informatie over het bestellen van materialen kan je terecht bij het logo in jouw buurt. Surf naar www.vlaamse-logos.be, klik in de rechterhoek op ‘kies jouw Logo’, geef je postcode in en bestel bij de online webshop van het logo in jouw buurt de materialen.

Je kan onze materialen wel nog steeds downloaden op onze website. Dit kan door te surfen naar: www.valpreventie.be/materialen en te klikken op de afbeelding van het gewenste materiaal.

Andere vragen over…

Voor alle andere veel gestelde vragen over het EVV of valpreventie kan je nog steeds terecht bij de FAQ.

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

FAQ

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x