5 november 2019

Vraag van de maand november

Wat is de ‘Opleiding Expert Valpreventie bij Ouderen’ en kan ik mij nog inschrijven?

Het Expertisecentrum Val- en fractuurpreventie Vlaanderen (EVV) organiseert in 2020 voor de derde keer de vierdaagse opleiding ‘Expert Valpreventie bij Ouderen’.

Deze wordt georganiseerd voor professionele zorgverleners in de eerstelijnszorg die in aanraking komen met ouderen in de thuissetting en/of woonzorgcentra (bijvoorbeeld artsen, kinesitherapeuten, verpleegkundigen, ergotherapeuten, apothekers en maatschappelijk werkers; alsook kwaliteitscoördinatoren). Deelnemers leren hoe ze zich als professionele hulpverleners op een kwaliteitsvolle manier kunnen engageren om valpreventiemaatregelen in de praktijk te implementeren en/of te coördineren. Een ‘Expert valpreventie bij ouderen’ kan daarenboven ouderen en collega’s inspireren om met deze problematiek actief aan de slag te gaan. 

Praktische informatie:

  • Wanneer: dinsdag 24 maart, dinsdag 2 juni, dinsdag 13 oktober en dinsdag 1 december 2020. In 2021 wordt ook een terugkommoment georganiseerd op dinsdag 22 juni. De sessies gaan telkens door van 9u00 tot 17u00.
  • Locatie: Leuven (de exacte locaties per lesdag worden op een later tijdstip meegedeeld).
  • Programma: Een gedetailleerde planning per lesdag vindt u hier.
  • Prijs: De prijs voor de opleiding bedraagt € 669 per persoon (inclusief toegang tot online platform, didactisch materiaal, broodjeslunch en drank, getuigschrift en intervisiemoment in 2021). Een betaling via de KMO-portefeuille is mogelijk (meer info vindt u hier).

Wees er snel bij, want er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen. Wil je graag deelnemen? Schrijf je nu in via: https://www.accentvv.be/permanente-vorming/valpreventie-2020

Is de opleiding reeds volzet? Dan word je op de wachtlijst opgenomen. Als een aantal personen zich uitschrijven, dan word je automatisch ingeschreven voor deze opleiding. Bovendien ontvang je dan een inschrijvingsbevestiging met bijhorende factuur via e-mail. Indien de wachtlijst is afgesloten, dan kan je een mail sturen naar expertisecentrum@valpreventie.be, dan slaan wij jouw gegevens op in onze databank. Indien de opleiding terug georganiseerd wordt, dan zal je hiervan op de hoogte gebracht worden.

Heb je bijkomende vragen? expertisecentrum@valpreventie.be

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

FAQ

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x