15 juli 2019

Oproep KU Leuven Prijs Dr. Arlette Wertelaers voor valpreventie bij ouderen

Het Dr. Arlette Wertelaers Fonds voor valpreventie bij ouderen, opgericht aan de KU Leuven, heeft als doel de kennis en het onderzoek naar de preventie van valincidenten bij ouderen te bevorderen.

Aan dit fonds is ook de tweejaarlijkse “Prijs Dr. Arlette Wertelaers voor valpreventie bij ouderen” verbonden. Deze prijs beoogt het bekronen van innovatieve onderzoeksprojecten of praktijkinitiatieven in het domein van valproblematiek bij ouderen. De focus van de oproep voor het indienen van de kandidaturen alterneert om de twee jaar. Voor de huidige oproep kunnen enkel praktijkinitiatieven worden ingediend. Praktijkinitiatieven betreffen projecten voor de implementatie van evidence-based kennis en vaardigheden in de dagelijkse praktijk. De prijs heeft een waarde van €2500. De deadline voor het indienen van praktijkinitiatieven is 30 september 2019.

Personen die het fonds willen steunen kunnen dit doen door een gift te storten op IBAN-rekeningnummer BE45 7340 1941 7789 BIC-code: KREDBEBB van de KU Leuven met vermelding “voor EHQ-FOVAL1-02010”. 

Meer informatie over het fonds en hoe je dit kan steunen, alsook gedetailleerde informatie over het reglement m.b.t. deelname aan de “Prijs Dr. Arlette Wertelaers voor valpreventie bij ouderen” vind je hier 
keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

FAQ

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x