Expertisecentrum Val-en fractuurpreventie Vlaanderen zoekt wetenschappelijk medewerker

Heb je een interesse in gezondheidspromotie en preventie bij ouderen? Ben je wetenschappelijk ingesteld? Ben je bereid om verantwoordelijkheid op te nemen en eigen projecten te trekken? Dan ben jij misschien wel dé kandidaat voor deze functie!

Het EVV zoekt een wetenschappelijk projectmedewerker (100%) met aanvang bij voorkeur in de maand februari - maart.  

Als medewerker ben je verantwoordelijk voor je eigen projecten en ondersteun je collega’s bij het uitwerken en implementeren van methodieken en projecten. Je verbindt het EVV met de buitenwereld. Je brengt onze boodschappen op een aantrekkelijke manier over naar het brede publiek. Daarnaast ben je een geloofwaardige en vlotte gesprekspartner, en kan je ook online de juiste antwoorden bieden. 

•    Je werkt je inhoudelijk in in de thema’s waar het EVV rond werkt o.a. door je in te lezen in de wetenschappelijke literatuur

•    Je leidt vergaderingen, brengt schriftelijk en mondeling verslag uit en volgt de vooruitgang op 

•    Je staat – samen met de andere collega’s – in voor het adequaat plannen en organiseren van diverse acties, overleggen, projecten, … 

•    Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, verspreiden en implementeren van methodieken en materialen

•    Je ondersteunt bij het uitschrijven van (wetenschappelijke) publicaties

Voor meer details: bekijk de volledige vacature.

Heb je interesse?

Solliciteren voor deze vacature (CV en motivatiebrief) kan tot en met 20 januari 2021 via de online sollicitatietoepassing door hier te klikken of de volgende link in je webbrowser te plakken (https://www.kuleuven.be/personeel/jobsite/jobs/5612854). 

Meer informatie telefonisch (+32 16 32 11 43) of via sien.valy@kuleuven.be.


keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x