Andere settings West-Vlaanderen


Het expertennetwerk bestaat uit heel wat verschillende disciplines zoals hieronder in de lijst weergegeven.

De experten zijn bereid hun kennis en vaardigheden inzake val- en fractuurpreventie te verspreiden en kunnen gecontacteerd worden voor het geven van vormingen of het leveren van expertise bij bepaalde vragen inzake valpreventie.

Indien u interesse heeft kan u contact opnemen met één van onderstaande personen in functie van de locatie van uw organisatie. Verdere praktische afspraken (inhoud, verloning en onkostenvergoeding, locatie,…) zijn verder af te stemmen met de lesgever zelf.

Andere settings West-Vlaanderen

Veerle Claeys - Ergotherapeut - Ziekenhuis

Contact:

claeys.veerle@icloud.com

0473/ 64 58 93

Valentina Vangheluwe - Verpleegkundige - Ziekenhuis

(Regio: Zuid-West-Vlaanderen)

"Ik help het valpreventiebeleid mee uitstippelen in het ziekenhuis.
Ik ben ook betrokken bij het fixatiebeleid, omdat de reden voor fixatie vaak de bezorgdheid van de zorgverlener is omtrent vallen. Wij zijn echter een fixatiearm ziekenhuis, ik heb dus ervaring met de tweestrijd tussen deze items."
 

Contact: 

valentinavangheluwe@gmail.com

0494/ 45 09 55

Lotte De Vos - Ergotherapeut - Ziekenhuis 

(Regio: Oostende)

"Ik heb reeds een aantal infosessies gegeven omtrent de verschillende valrisicofactoren en ook meer specifiek over de aanpak van valangst. Ik kom dan ook met veel plezier langs in jouw organisatie voor een constructief overleg of voor het geven van infosessies"

Contact:

lotte@devos-catry.be

0478/ 76 60 92

Annelyn Ledoux - Ergotherapeut - Ziekenhuis 

"Als expert in de valpreventie bij ouderen, werkte ik een valpreventiebeleid uit in het ziekenhuis"

Contact:

annelynledoux@hotmail.com

0478/ 59 83 85

Shauni Delva - Ergotherapeut - Ziekenhuis

"Ik werk als ergotherpeut op de afdeling interne liaison en geriatrie en heb meegewerkt aan het valpreventiebeleid in het ziekenhuis"

Contact:

shaunidelva@hotmail.be

0472/ 02 15 17

Jorka Ring - Ergotherapeut - Ziekenhuis

"Binnen het ziekenhuis maakte ik een oefenprogramma op voor ouderen met een verhoogd valrisico. Ik kijk er naar uit om dit in de thuissituatie te kunnen implementeren en deze kennis met andere organisaties te delen. Daarnaast heb ik een passie voor het doorgeven van kennis dus voor een workshop mag je me altijd contacteren. Ik heb ervaring met huisbezoeken, een belangrijk aspect binnen het aanpakken van valpreventie"

Contact:

jorka.ring@gmail.com

0479/ 73 01 95

Dimitri Vrancken - Beweegcoach, Docent, Consulent - Ziekenhuis-Onderwijs

"In hoofdzaak ben ik een bewegingswetenschapper met kennis en ervaring in de aangepaste bewegingsactiviteiten (sport en bewegen voor doelgroepen). Momenteel werk ik als docent en onderzoeker aan praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek in dit vakgebied. Binnen de hogeschool heb ik ook een netwerkfunctie waarin ik samenwerkingen met relevante partners uit het werkveld help faciliteren. Daarnaast ben ik tevens ook beweegcoach en begeleid ik mensen op individuele basis of in groep naar een actieve levensstijl. Vanwege mijn achtergrond zal ik valpreventie doorgaans benaderen vanuit een preventieve ooghoek met bijzondere aandacht voor de intrinsieke risicofactoren evenwicht, spierkracht, gang en mobiliteit. Ik heb ervaring met het ontwikkelen en implementeren van oefenprogramma's die in diverse settings gebruikt kunnen worden. Kortom, ik kan een multidisciplinair verhaal brengen rond valpreventie voor een publiek van 50 tot >100 jaar."

Contact:

dimitri.vrancken@hotmail.com

0497/ 46 28 87keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x