Andere settings Vlaams-Brabant

TERUG NAAR VLAAMS-BRABANT

Het expertennetwerk bestaat uit heel wat verschillende disciplines zoals hieronder in de lijst weergegeven.

De experten zijn bereid hun kennis en vaardigheden inzake val- en fractuurpreventie te verspreiden en kunnen gecontacteerd worden voor het geven van vormingen of het leveren van expertise bij bepaalde vragen inzake valpreventie.

Indien u interesse heeft kan u contact opnemen met één van onderstaande personen in functie van de locatie van uw organisatie. Verdere praktische afspraken (inhoud, verloning en onkostenvergoeding, locatie,…) zijn verder af te stemmen met de lesgever zelf.

Andere settings - Vlaams-Brabant

Nancy Speeckaert - Ergotherapeut - Ziekenhuis

Contact:

n.speeckaert@sintmaria.be

023/ 63 61 74

Ingrid Beelen - Kinesitherapeut- Ziekenhuis

(Regio: Sint-Truiden/ Tienen/ Diest)

Contact:

ingrid.beelen@asster.be

0473/ 69 48 19

Sylvia Moins - Kinesitherapeut - Ziekenhuis

"Ik bouwde in mijn organisatie een eigen 'Programma Valpreventie' uit met als doel systematische screening, evaluatie, interventies en follow-up in het geriatrisch dagziekenhuis. De focus ligt hierbij op het efficiënt en systematisch toepassen van aanbevelingen uit de 'Vlaamse richtlijn: Valpreventie bij thuiswonende ouderen' (Milisen et al., 2017).

Ik heb reeds in verschillende settings gewerkt (woonzorgcentrum, zelfstandige groepspraktijk, revalidatiecentrum en ziekenhuis), waardoor ik inzicht heb in verschillende mogelijke werkorganisaties.

Indien gewenst kan u mij vragen hierover een infosessie te komen geven, omdat ik graag tracht de verworven kennis en ervaring hieromtrent (zowel theoretisch als praktijkgericht) door te geven aan collega zorgverleners, de senioren zelf en hun mantelzorgers. Specifiek voor kinesitherapeuten is ook de organisatie van een peer review in een LOKK (Lokale Kwaliteitsgroep voor Kinesitherapeuten) mogelijk."

Contact:

sylvia.moins@hotmail.com; sylvia.moins@uzbrussel.be

024/ 76 38 62

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

FAQ

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x