Andere settings Oost-Vlaanderen

TERUG NAAR OOST-VLAANDEREN

Het expertennetwerk bestaat uit heel wat verschillende disciplines zoals hieronder in de lijst weergegeven.

De experten zijn bereid hun kennis en vaardigheden inzake val- en fractuurpreventie te verspreiden en kunnen gecontacteerd worden voor het geven van vormingen of het leveren van expertise bij bepaalde vragen inzake valpreventie.

Indien u interesse heeft kan u contact opnemen met één van onderstaande personen in functie van de locatie van uw organisatie. Verdere praktische afspraken (inhoud, verloning en onkostenvergoeding, locatie,…) zijn verder af te stemmen met de lesgever zelf.

Andere settings Oost-Vlaanderen

Kathia Van Braeckel - Ergotherapeut - Ziekenhuis

Contact: 

katvbr72@gmail.com

0479/ 60 79 56

Mieke Van Der Sypt - Ergotherapeut - Ziekenhuis

Contact:

mvds55@hotmail.com

0499/ 52 70 07

Dorien Boen - Ergotherapeut - Ziekenhuis

"Ik werk als ergotherapeut binnen de interne liaison en kom dagelijks in contact met patiënten met een multiproblematiek. Als zorgexpert valpreventie en fixatie sta ik in voor het opmaken van het beleid rond deze vakgebieden en voor het geven van bijscholingen"

Contact:

Dorien.boen@azr.be

0472/ 58 79 31

Els Carion - Ergotherapeut - Ziekenhuis

"Ik ben ook referente dement. Ik geef presentaties in mijn organisatie in verband met valpreventie"

Contact:

els.carion@azblasius.be

052/ 25 20 58

Jorka Ring - Ergotherapeut - Ziekenhuis

"Binnen het ziekenhuis maakte ik een oefenprogramma op voor ouderen met een verhoogd valrisico. Ik kijk er naar uit om dit in de thuissituatie te kunnen implementeren en deze kennis met andere organisaties te delen. Daarnaast heb ik een passie voor het doorgeven van kennis dus voor een workshop mag je me altijd contacteren. Ik heb ervaring met huisbezoeken, een belangrijk aspect binnen het aanpakken van valpreventie"

Contact:

jorka.ring@gmail.com

0479/ 73 01 95

Ilse Rommens - Kinesitherapeut - Ziekenhuis

"Als medewerker stippel ik samen met mijn collega een valpreventiebeleid uit in ons ziekenhuis"

Contact:

i_rommens@hotmail.com

0477/ 21 86 93

Dimitri Vrancken - Beweegcoach, Docent, Consulent - Ziekenhuis en onderwijs

"In hoofdzaak ben ik een bewegingswetenschapper met expertise in de aangepaste bewegingsactiviteiten (doelgroepen). Momenteel werk ik als docent en onderzoeker aan praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek in dit vakgebied. Daarnaast heb ik ook een netwerkfunctie binnen de hogeschool waarin ik samenwerkingen met relevante partners uit het werkveld help faciliteren. Als laatste ben ik ook beweegcoach en begeleid ik mensen op individuele basis of in groep. Vanwege mijn achtergrond zal ik valpreventie doorgaans benaderen vanuit een preventieve ooghoek met bijzondere aandacht voor de intrinsieke risicofactoren evenwicht, spierkracht, gang en mobiliteit. Ik heb ervaring met het ontwikkelen en implementeren van oefenprogramma's die in diverse settings gebruikt kunnen worden. Ik kan een multidisciplinair verhaal brengen rond valpreventie voor een publiek van >50 tot >100 jaar"

Contact:

dimitri.vrancken@hotmail.com

0497/ 46 28 87
keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x