Andere settings Limburg

Het expertennetwerk bestaat uit heel wat verschillende disciplines zoals hieronder in de lijst weergegeven.

De experten zijn bereid hun kennis en vaardigheden inzake val- en fractuurpreventie te verspreiden en kunnen gecontacteerd worden voor het geven van vormingen of het leveren van expertise bij bepaalde vragen inzake valpreventie.

Indien u interesse heeft kan u contact opnemen met één van onderstaande personen in functie van de locatie van uw organisatie. Verdere praktische afspraken (inhoud, verloning en onkostenvergoeding, locatie,…) zijn verder af te stemmen met de lesgever zelf.

Andere settings Limburg

Wouter Grommen - Verpleegkundige en docent - Onderwijs

"Het opleiden, coachen en begeleiden van (toekomstige) zorgverleners in het  werken met ouderen is voor mezelf een enorme uitdaging. Ik ben ervan overtuigd dat mijn ervaring, inzet en gedrevenheid een enorme meerwaarde kunnen bieden met de uitbouw van een kwaliteitsvol valpreventiebeleid"

Contact:

geronplus@yahoo.be

0486/ 04 61 84

Lieve Opsteyn - Kinesitherapeut en docent - Ziekenhuis en onderwijs

"Ik ben praktijkassistent neuro-geriatrie aan de Uhasselt. Doorheen de jaren heb ik zowel praktijk als leservaring kunnen opbouwen. Een presentatie geven is dus geen probleem"

Contact:

lieve_opsteyn@yahoo.com

0485/ 75 31 31

Carolien Strouwen - Kinesitherapeut - Onderwijs

"Ik heb ervaring met revalidatie bij geriatrische patiëntenpopulaties alsook specifieke ervaring rond revalidatie bij Parkinson patiënten. Daarnaast ben ik betrokken bij onderwijsopdrachten voor studenten kinesitherapie. Organisaties mogen mij altijd contacteren om deze te kennis te delen"

Contact:

strouwen_c@hotmail.com

0472/ 46 88 77

Loeka Vanderborcht - Kinesitherapeut - Onderwijs

"Als docent ergotherapie geef ik praktijklessen rond valpreventie. Ik pas de praktijkrichtlijn valpreventie toe in mijn zelfstandige praktijk als ergotherapeut en geef hierover graag informatie aan andere professionals"

Contact:

info@ergotherapieloeka.be

0497/ 65 50 68

Antje Vanzeir - Ergotherapeut - Ziekenhuis

"Ik heb ervaring met cognitieve problemen die vaak gepaard gaan met een CVA"

Contact:

antje.vanzeir@telenet.be

0499/ 16 59 83

Dimitri Vrancken - Beweegcoach, Docent, Consulent - Ziekenhuis en onderwijs

"In hoofdzaak ben ik een bewegingswetenschapper met kennis en ervaring in de aangepaste bewegingsactiviteiten (sport en bewegen voor doelgroepen). Momenteel werk ik als docent en onderzoeker aan praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek in dit vakgebied. Binnen de hogeschool heb ik ook een netwerkfunctie waarin ik samenwerkingen met relevante partners uit het werkveld help faciliteren. Daarnaast ben ik tevens ook beweegcoach en begeleid ik mensen op individuele basis of in groep naar een actieve levensstijl. Vanwege mijn achtergrond zal ik valpreventie doorgaans benaderen vanuit een preventieve ooghoek met bijzondere aandacht voor de intrinsieke risicofactoren evenwicht, spierkracht, gang en mobiliteit. Ik heb ervaring met het ontwikkelen en implementeren van oefenprogramma's die in diverse settings gebruikt kunnen worden. Kortom, ik kan een multidisciplinair verhaal brengen rond valpreventie voor een publiek van 50 tot >100 jaar."

Contact:

dimitri.vrancken@hotmail.com

0497/ 46 28 87
keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x