Andere settings Antwerpen

TERUG NAAR ANTWERPEN

Het expertennetwerk bestaat uit heel wat verschillende disciplines zoals hieronder in de lijst weergegeven.

De experten zijn bereid hun kennis en vaardigheden inzake val- en fractuurpreventie te verspreiden en kunnen gecontacteerd worden voor het geven van vormingen of het leveren van expertise bij bepaalde vragen inzake valpreventie.

Indien u interesse heeft kan u contact opnemen met één van onderstaande personen in functie van de locatie van uw organisatie. Verdere praktische afspraken (inhoud, verloning en onkostenvergoeding, locatie,…) zijn verder af te stemmen met de lesgever zelf.

Andere settings Antwerpen

Linda Mertens - Ergotherapeut - Ziekenhuis

"Ik heb vooral ervaring met bejaarden, al dan niet dementerend, die vallen in de thuis- of ziekenhuissetting".

Contact:

lindake.mertens@outlook.com

0479/ 60 54 27

Julie Raepsaet - Kinesitherapeut - Ziekenhuis

(Regio: Geel)

Contact:

julieraepsaet@gmail.com

0495/ 36 97 55

Inge Van Deun - Ergotherapeut - Ziekenhuis 

(Regio: Noord-Antwerpen)

"Als ergotherapeute heb ik al meer dan 30 jaar ervaring in de geriatrische sector (20 jaar op een geriatrische dienst, sinds 8 jaar op interne liaison geriatrie en ook de laatste 2 jaar op het geriatrisch dagziekenhuis (GDZ) ). Binnen het GDZ heb ik het zorgprogramma 'vallen' uitgewerkt en opgestart. Sinds een 8 tal jaar ben ik ook 'procesverantwoordelijke voor valpreventie' ikv. JCI. Samen met collega's, uit onze werkgroep valpreventie, ben ik verantwoordelijk voor het uitwerken van procedures en meer bepaald de implementatie van deze procedures op de werkvloer. Binnen ons ziekenhuis geef ik ook regelmatig vormingen/infosessies over valpreventie. Deze kennis deel ik graag met anderen daarom mag je mij zeker contacteren om een presentatie in jouw organisatie te geven."

Contact:

inge.vandeun@scarlet.be

0499/ 20 69 93

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

FAQ

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x